48px-Feed-icon.svg

Då var det dags för ännu ett litet försök att få till en videoguide. Den här gången blir det ett litet försök att visa hur man kan använda RSS flöde i Google Reader i kombination med Google Chrome. Är faktiskt lite förvånad över hur många det är som inte vet vad prenumerationer via RSS är för något.

Kom igång med RSS och Google Reader

  One Response to “RSS med Chrome & Google Reader”

  1. Kul och informativt!
    Ett riktigt bra alternativ till Google Reader är Feedly – som egentligen är en ”frontend” för – Google Reader. Har utvecklats mot just Google Chrome också, men funkar även utmärkt i Safari. Installeras även den som en plugin i webläsaren. Vad man får är en väldigt anpassningsbar ”tidning”, med allehanda stöd för delning m.m. Till den kan man också koppla Twitter och Facebook-flöden, så har man allt på samma plats. Finfina appar till iOS och Android också.

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   
© 2011 It's IT Freddy's IT-tankar Suffusion theme by Sayontan Sinha